Bardienst

Bardienstindeling

Huisregels bardienst clubgebouw HTC

Het is verboden om alcohol te verstrekken aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd altijd vragen naar legitimatie.
Het is ook niet toegestaan dat een volwassen persoon alcoholhoudende drank koopt aan de bar en deze aan een persoon geeft die jonger is dan 18 jaar. Spreek de volwassene aan of vraag een bestuurslid om dat te doen.
Schenktijd van alcoholhoudende dranken is van 12.00 tot 1.00 uur. Als niet wordt voldaan aan de regels dan kan de vereniging een boete krijgen.

Wat wordt er van je verwacht als je bardienst hebt:
Aanwezigheid op de afgesproken tijd. Je zorgt voor schone glazen, mokken, kopjes en tafels.
Aan het einde van jouw bardienst zorg je dat de drank weer netjes is aangevuld in de koelkast. Is iets bijna op, schrijf dit dan op het bord in de keuken zodat de barcommissie/culinaire commissie de voorraad z.s.m. kan aanvullen.
Heb je bardienst tot sluitingstijd, zorg dan dat alles schoon achtergelaten wordt, in samenwerking met de organiserende commissie. Denk hierbij ook aan de vuilnisemmers en toiletten.
De culinaire commissie draagt zorg voor de hapjes en andere versnaperingen. In de tijd dat een van hen aanwezig is zullen zij jou ondersteunen.

Tot slot; hartelijk dank voor jouw inzet, dit wordt ontzettend gewaardeerd!