Bestuur en Commissies

Bestuurslid: Antal Kroes

E-mail: bestuur@heumensetennisclub.nl

Commissie tennisaanbod

HTC biedt de gelegenheid aan tot het spelen van competities en het volgen van tennislessen.

Competitieleiders:
Antoinette Hoenselaar (VCL)
Marianne Poos (VCL)

E-mail: competitie@heumensetennisclub.nl

Tennisles coördinator:
Jos Kuiltjes

Hoenselaar Open commissie

Deze commissie houdt zich bezig met de organisatie van het open toernooi in augustus.

Carla Jakobs (VTL)
Urbain Zonnenberg (VTL)
Maarten Breuring
Bianca Jetten
Antoinette Hoenselaar

E-mail: hoenselaaropen@gmail.com

HDK commissie

Samen met Tennisvereniging Malden, LTVO in Overasselt en Union worden ieder jaar de Heumense Dubbel Kampioenschappen georganiseerd. Namens HTC zijn er ook commissieleden die deze HDK mee organiseren.

Commissieleden HDK namens Heumen:
Urbain Zonnenberg.

Commissieleden HDK 55+ namens Heumen:
Joep Kroes
Antoon de Valk

Commissie onderhoud

Om tennissen mogelijk te maken moeten de voorzieningen op orde zijn en blijven. Deze commissie is verantwoordelijk voor onder andere het baanonderhoud, extern-onderhoud van het clubgebouw, oefenkooi en alle overige onderdelen van het tennispark, zoals de paden, tuin en parkeerplaatsen.

Commissieleden onderhoud:
Toine Hoenselaar

Bar/culinaire commissie

Deze commissie verzorgt de inkoop van de voorraad, regelt de bardiensten en draagt zorg voor de hapjes tijdens evenementen.

Joep Kroes (inkoop)
Marleen Kroes
Marieke Jetten
Leonie Jetten
Joys Kroes

E-mail: bar@heumensetennisclub.nl

Clubhuisbeheerder

De clubhuisbeheerder draagt er zorg voor dat binnenin het clubgebouw alles verzorgd wordt. De clubhuisbeheerder stuurt de schoonmaakploeg aan en verzorgt het afvalbeheer.

Clubhuisbeheerder:
Desiree Bodewes

Sfeer commissie

De sfeercommissie is verantwoordelijk voor een sfeervolle aankleding van het clubhuis. Hieronder vallen zaken zoals het meubilair, accessoires en het geluid.

Toine Hoenselaar

Sponsor commissie

Deze commissie zorgt voor de contacten met onze sponsors. Dit kunnen nieuwe sponsors zijn of sponsors die onze vereniging al jaren ondersteunen. Verder zorgt deze commissie voor de samenstelling van het jaarboek waarbij het verwerven van advertenties een belangrijke taak is.

Bianca Jetten
Henny Morsing