Lidmaatschap


Ledenadministratie

HTC
Maasstraat 9a
6582  AR Heumen

Contributie

HTC kent de volgende contributies op jaarbasis:

Seniorleden                              € 115,00
Jeugdleden                              € 52,50
Inschrijfgeld (eenmalig)          € 12,50
Afkopen vrijwilligerswerk        € 25,00

Als u zich opgeeft voor vrijwilligerswerk en een actieve bijdrage levert in een van de commissies, wordt aan het einde van het jaar géén € 25,00 toeslag berekend op uw contributie (alleen voor seniorleden). Jeugdleden zijn vrijgesteld van vrijwilligerswerk. 

Dagkaarten

Dagkaarten voor gasten kunnen worden verkregen bij alle bestuursleden. Per lid en per keer mag u maximaal drie gasten introduceren. U mag samen met uw gasten gebruik maken van één baan, er dient altijd een HTC-lid bij aanwezig te zijn/mee te spelen. U mag een gast maximaal vijf maal per jaar introduceren. Dagkaarten kosten voor junioren € 1,00 en voor senioren € 2,50 per gast per keer. Ook kan van de geplastificeerde dagkaarten gebruik worden gemaakt. Deze liggen in het clubhuis bij het pofboek. In dit geval de gastspeler noteren in het daarvoor bedoelde vak op de poflijst. 

Zomerpassen en winterpassen

Voor geïnteresseerden die alleen gedurende de zomermaanden een balletje willen slaan, of juist alleen gedurende de wintermaanden zijn er zomer- en winterpassen verkrijgbaar. Zomerleden en winterleden mogen ook deelnemen aan de rackettosses, ze mogen echter niet meedoen met toernooien.
De zomerpassen zijn geldig van 1 juni tot 1 september, en kosten voor die periode € 40,00 voor senioren. Voor junioren t/m 17 jaar kost een zomerpas € 15,00.
De winterpassen zijn geldig van 1 oktober tot 1 april, en kosten voor die periode € 60,00. Deze passen zijn te verkrijgen bij het bestuur. 

Aanmelden lidmaatschap

Aanmelden als lid kan het hele jaar door. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met het bestuur.
Via deze link kunt u zich online aanmelden bij HTC.
Schrijft u zich liever schriftelijk in? Op de volgende link kunt u doorklikken naar het inschrijfformulier. Dit formulier kunt u printen, invullen en met handtekening en pasfoto inleveren in de brievenbus bij het clubgebouw op Maasstraat 9a Heumen. 

Opzegging lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen bij de ledenadministratie of bij de secretaris van de vereniging en moet uiterlijk 15 december schriftelijk of per e-mail (contact formulier) geschieden.