Bart v/d Werf
Maasstraat 9a
6582  AR Heumen

HTC kent de volgende contributies op jaarbasis:

Seniorleden                             € 100,00
Jeugdleden                             € 45,00
Inschrijfgeld (eenmalig)          € 12,50

Als u zich opgeeft voor vrijwilligerswerk en een actieve bijdrage levert in een van de commissies, wordt aan het einde van het jaar géén € 15,00 toeslag berekend op uw contributie (alleen voor seniorleden). Jeugdleden zijn vrijgesteld van vrijwilligerswerk.

Rekeningnummer

HTC heeft een rekening bij de Rabobank te Malden. Het IBAN is: NL53RABO0131636928.

Dagkaarten

Dagkaarten voor gasten kunnen worden verkregen bij alle bestuursleden. Per lid en per keer mag u maximaal drie gasten introduceren. U mag samen met uw gasten gebruik maken van één baan, er dient altijd een HTC-lid bij aanwezig te zijn/mee te spelen. U mag een gast maximaal vijf maal per jaar introduceren. Dagkaarten kosten voor junioren € 1,00 en voor senioren € 2,50 per gast per keer. Ook kan van de geplastificeerde dagkaarten gebruik worden gemaakt. Deze liggen in het clubhuis bij het pofboek. In dit geval de gastspeler noteren in het daarvoor bedoelde vak op de poflijst.

Zomerpassen en winterpassen

Voor geïnteresseerden die alleen gedurende de zomermaanden een balletje willen slaan, of juist alleen gedurende de wintermaanden zijn er zomer- en winterpassen verkrijgbaar. Zomerleden en winterleden mogen ook deelnemen aan de rackettosses, ze mogen echter niet meedoen met toernooien.
De zomerpassen zijn geldig van 1 juni tot 1 september, en kosten voor die periode € 30,00 voor senioren. Voor junioren t/m 17 jaar kost een zomerpas € 15,00.
De winterpassen zijn geldig van 1 oktober tot 1 april, en kosten voor die periode € 50,00. Deze passen zijn te verkrijgen bij het bestuur.

Spelerspassen

Bij verlies van een spelerspas kan bij de ledenadministratie een nieuwe pas worden aangevraagd. De kosten daarvoor bedragen € 5,00 per pas. Bij het spelen op de baan dient u te allen tijde uw pasje "af te hangen" op het afhangbord.

Aanmelden lidmaatschap

Aanmelden als lid kan het hele jaar door.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met het bestuur. Op de volgende link kunt u doorklikken naar het inschrijfformulier. Dit formulier kunt u printen, invullen en met handtekening en pasfoto inleveren bij de ledenadministratie: Maasstraat 9a Heumen.

Opzegging lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen bij de ledenadministratie of bij de secretaris van de vereniging en moet uiterlijk 15 november schriftelijk of per e-mail (bestuur@heumensetennisclub.nl) geschieden.