Tennislessen

Tennisles

Wil je graag beginnen met tennissen?
Of ben je al een tijdje bezig en wil je je graag verbeteren?
Dan kun je bij HTC deelnemen aan de tennislessen.

Wie is onze trainer?
Ik ben Céline Hogenelst en verzorg de lessen bij de Heumense Tennisclub. Mijn studie voor de toga beroepen aan de Radboud Universiteit heeft er destijds voor gezorgd dat wij, mijn man en ik, zijn verhuisd naar Heumen en dat beviel goed dus we zijn ook gebleven, heerlijk in de natuur maar ook dichtbij de stad! Deze omgeving nodigt direct uit om te gaan sporten en er is grote variatie van wandelen, mountainbiken, zeilen tot aan tennis. Inmiddels heb ik meer dan 17 jaar ervaring op de baan en heb ik in een geweldig KNLTB team mogen spelen en deze ook mogen aanvoeren.

Voor ieder wat wils
Tennis was vanaf de eerste dag mijn sport, ondanks de blessures van de afgelopen jaren kan je mij nog steeds op de baan vinden en ik vind het ook erg leuk om jong en oud kennis te laten maken met deze geweldige sport. Hoewel de technische, tactische en mentale aanwijzingen zeker belangrijk zijn, vind ik het ook belangrijk dat er flink gezweet wordt, theekransjes kunnen we uiteraard na de les houden! Samen met HTC hebben we gekeken naar een passende aanpak, hierbij geldt dat zowel de beginnende als de gevorderde speler genoeg uitdaging zal krijgen tijdens de lessen. Daarom zullen we de groepen indelen op niveau zodat iedereen het meeste uit zijn/haar les kan halen.

Privé Clinics
Mocht je juist de behoefte hebben om je techniek en tactiek te verbeteren dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om een privé clinic te volgen, dit kan 1 op 1 of met maximaal 4 spelers van een gelijk niveau.

Ben jij er klaar voor? Dan zie ik je graag op de baan!

Tennislessen senioren

Omdat we werken met niveaugroepen, les je zoveel als mogelijk met tennissers van je eigen niveau. De lessen in Heumen (HTC) vinden plaats op de woensdagavond, van 19.00 - 20.00 uur, van 20.00 -21.00 uur en van 21.00 - 22.00 uur.

Als je liever op dinsdagavond lest, dan kan dat in Overasselt (LTVO).

De lessen worden aangeboden in twee periodes: van januari tot de zomervakantie en van medio augustus t/m december. Je betaalt per periode, dus niet voor losse lessen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar ligt rond de €7 per les.

Jeugdlessen

Ben je op zoek naar een leuke, sportieve en gezellige hobby, dan is tennissen bij onze tennisvereniging misschien wel iets voor jou. Je kunt op woensdagavond van 17.30 - 18.20 uur deelnemen aan onze jeugdlessen. Je kunt ook op dinsdagavond in Overasselt (LTVO) les krijgen.

Het maakt niet uit of je net wil beginnen met tennissen of al eens vaker getennist hebt, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Naast de tennislessen worden er ook toernooitjes, competitie en een tenniskamp aangeboden voor de kinderen.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar ligt rond de €7 per les. De eerste 10 lessen zitten inbegrepen bij de contributie.