Tennislessen

Tennisles

Wil je graag beginnen met tennissen?
Of ben je al een tijdje bezig en wil je je graag verbeteren?
Dan kun je bij HTC deelnemen aan de tennislessen van de tennisschool: Joffe van der Heijden Tennis.

De hoofdpijlers van de lessen zijn: Inhoud - Inzet - Plezier.

Heb je interesse in een gratis proefles?
Stuur dan een e-mail naar: tennisles@heumensetennisclub.nl of bel met Youri Wintjens: 06-52004488

Tennislessen senioren

Omdat we werken met niveaugroepen, les je zoveel als mogelijk met tennissers van je eigen niveau. De lessen in Heumen (HTC) vinden plaats op de woensdagavond, van 19.00 - 20.00 uur, van 20.00 -21.00 uur en van 21.00 - 22.00 uur.

Als je liever op dinsdagavond lest, dan kan dat in Overasselt (LTVO).

De lessen worden aangeboden in twee periodes: van januari tot de zomervakantie en van medio augustus t/m december. Je betaalt per periode, dus niet voor losse lessen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar ligt rond de €7 per les.

Jeugdlessen

Ben je op zoek naar een leuke, sportieve en gezellige hobby, dan is tennissen bij onze tennisvereniging misschien wel iets voor jou. Je kunt op woensdagavond van 17.30 - 18.20 uur deelnemen aan onze jeugdlessen. Je kunt ook op dinsdagavond in Overasselt (LTVO) les krijgen.

Het maakt niet uit of je net wil beginnen met tennissen of al eens vaker getennist hebt, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Naast de tennislessen worden er ook toernooitjes, competitie en een tenniskamp aangeboden voor de kinderen.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar ligt rond de €7 per les. De eerste 10 lessen zitten inbegrepen bij de contributie.