Sponsorcommissieleden gezocht

Datum: 2019-12-09 19:12:33

De sponsorcommissie is op zoek naar enkele vrijwilligers die zich willen inzetten voor de vereniging door zich aan te sluiten bij de sponsorcommissie.
Dit houdt in dat je aan het eind ven het jaar een aantal sponsoren bezoekt om te vragen of ze hun contract willen verlengen. De meeste sponsoren hebben een contract van drie jaar, dus daar hoef je maar om de drie jaar naar toe.
Dit jaar hebben we maar 6 contracten die verlengd moeten worden, maar volgend jaar zijn het er 22. De twee jaren daarna zijn het weer 5 a 6 contracten. Om de drie jaar is het dus wat intensiever.
Enkele van de huidige commissieleden doen het al een geruime tijd en zij vinden het tijd om plaats te maken voor nieuwe commissieleden.
Het zou fijn zijn als de nieuwe commissieleden dit jaar al meedraaien om te te zien hoe het gaat.
Wil je je steentje bijdragen aan onze mooie tennisclub of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur, of met Bianca, Ida of Carla.