Sponsoractie Theo Cornelissen Tweewielers

Datum: 20-01-2018 13:56:12

Tweewielers Theo Cornelissen heeft in 2009 een sponsoractie in het leven geroepen voor alle leden van onze vereniging. Van elk bedrag, dat een lid van de  Heumense Tennis Club in hun fietsenwinkel besteedt, dit mag zijn een fiets, fietsonderdelen, accessoires, reparaties etc., wordt 4% aan de Heumense Tennis Club gedoneerd.

Onze leden kunnen de (kopie)kassabon van het bestede bedrag in een hiervoor bestemde, afgesloten bus, die in de winkel staat, deponeren. In januari 2018 is de bus wederom in het bijzijn van de sponsorcommissie geopend en de bonnen zijn geteld. Er is door onze leden weer voor een mooi bedrag besteed bij Tweewielers Theo Cornelissen, hetgeen geresulteerd heeft in een sponsorbijdrage van maar liefst € 300,00.

Tjarda en Tonnie, en natuurlijk ook Theo en Ida, namens alle leden van de Heumense Tennis Club: ontzettend  bedankt voor jullie donatie, dit is een zeer welkom bedrag voor onze vereniging! En natuurlijk ook alle leden, die hun aankopen gedaan hebben, hartelijk dank voor jullie bijdrage!

De Sponsorcommissie.