Er mag weer getennist!

Datum: 2020-05-09 17:32:06

Beste leden,

Naar aanleiding van de iets versoepelde maatregelen wat betreft corona is het vanaf maandag weer toegestaan om te gaan tennissen. Helaas zijn de regels van de KNLTB zo, dat je voorlopig alleen nog maar mag enkelen. Lessen mag wel met meerdere op de baan omdat er dan een leraar aanwezig is die er op kan toe zien dat iedereen voldoende afstand tot elkaar houd. Er staat een forse boete tegenover als we ons hier niet aan houden en het risico dat de club gesloten wordt voor een jaar. Ook tossen zit er dus voorlopig nog niet in.

Afgelopen week zijn we met het bestuur in vergadering geweest en hebben we ook wat nieuwe maatregelen moeten treffen zodat iedereen veilig kan tennissen. Er hangt vanaf maandag een andere sleutel bij die van de poort in het sleutelkastje. Dit is de sleutel van de voordeur van de club. Deze kun je gebruiken om in de avond de verlichting aan te kunnen zetten. Als je deze opent dien je deze ook weer meteen op slot te draaien als je naar de baan gaat. Dit omdat wij ook de AED en de EHBO koffer in het halletje bij de verlichting gaan plaatsen en wij niet willen dat deze dus zomaar mee genomen kunnen worden. Ook zal er een spray komen te staan en wat keukenpapier zodat je de knop van de verlichting kunt reinigen voordat je er met je handen aan zit. Keukenpapier graag in de prullenbak doen en niet laten slingeren in de hal.

Verder is er ook besproken dat we de facebook pagina van HTC weer gaan afmelden. Deze zal binnenkort uit de lucht gaan. Dit omdat in principe alle info op onze website en clubapp vermeld wordt. Hierop zullen ook vanaf maandag de updates wat corona betreft komen te staan zodat je van te voren kunt kijken of er nog wat veranderd is. Deze mail is eenmalig, de rest komt op de site en club app.

Voor iedereen een heel fijn weekend en vanaf maandag weer fijn tennissen!

Met vriendelijke groet, het Bestuur