Dubbelen

Datum: 2020-05-21 09:01:19

De KNLTB heeft ons gisteren gemaild dat de richtlijnen voor het dubbelen zijn versoepeld en dat we dit weer mogen gaan doen mits we voldoende afstand tot elkaar houden. Het clubhuis en terras blijven nog gesloten. Wanneer we weer mogen gaan dubbelen hangt van twee dingen af.

Allereerst moet dit met de gemeente kort gesloten worden. Nu hebben we al meteen contact proberen te maken met die gene die daar over gaat bij de gemeente Heumen, maar helaas was hij niet te bereiken. We hopen ondanks dat het hemelvaart is dat deze persoon deze week ons nog groen licht kan geven wat betreft het dubbelen.

Ten tweede zal de club over een digitaal afhangsysteem moeten beschikken zodat je vanuit thuis een baan kunt afhangen en er zo weinig mogelijk mensen aanwezig zijn rondom de baan. Dit kan in principe via de clubapp maar daar wij dit nog niet in gebruik hadden voorheen, moet dit geactiveerd worden. We verwachten dit in de aankomende dagen te kunnen realiseren. Wanneer we groen licht hebben en het online afhangen werkt volgens de richtlijnen dan pas mag er weer gedubbeld gaan worden.

We willen jullie dan ook vragen nog heel even geduld te hebben, er wordt hard aan gewerkt achter de schermen. Zodra het weer mag krijgen jullie opnieuw bericht en uitleg hoe dit in zijn werk gaat.