Er mag weer gedubbeld!

Datum: 2020-05-21 11:41:32

Er mag weer gedubbeld worden. Om te kunnen dubbelen dient er vooraf online een baan gereserveerd te worden. Dit is een vereiste om weer te mogen dubbelen. Rackettoss kan op dit moment nog niet, hier volgt later informatie over.

Via deze link vinden jullie een handleiding van de KNLTB Club app. Hierin staat ook hoe er een baan gereserveerd kan worden. Het is mogelijk tot 7 dagen vooruit een baan te reserveren. Voor enkelen 45 minuten, voor dubbelen 60 minuten. Het staat iedereen vrij om een reservering te maken, maar we vragen jullie wel zoveel mogelijk er rekening mee te houden dat andere leden ook een keer willen tennissen.

Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met het bestuur, zij proberen je verder te helpen.