Sponsoractie Theo Cornelissen Tweewielers

Datum: 09-11-2018 16:29:32

Theo Cornelissen heeft een speciale sponsoractie voor onze tennisvereniging. Als leden van HTC een aankoop doen in de winkel van Cornelissen ontvangt de vereniging 4 % van het aankoopbedrag.

Dit geldt voor alle aankopen met één uitzondering; bij aankoop van een fiets kan men kiezen uit een servicepakket (zie onderstaande folder). Kiest men voor de optie "opstappakket" dan ontvangt HTC geen percentage. Indien echter wordt gekozen voor de opties "op maat pakket" of "op en top pakket" dan ontvangt de vereniging wel 4% van het aankoopbedrag.
Denk er wel aan om aan te geven dat je van HTC bent, en om de kassabon in de winkel in de speciaal hiervoor bestemde bus te deponeren!

Vorig jaar leverde deze actie de club € 300,- op, waar we uiteraard heel bij mee, en dankbaar voor, waren!