najaars tennislessen

Datum: 2020-07-01 20:36:47

Op 9 september start de 2e cyclus tennislessen. Het gaat om 14 lessen, wederom op de woensdagavond.

Lesdata:
9, 16, 23 en 30 september
7, 14, 21 en 28 oktober
4, 11, 18 en 25 november
2 en 9 december

Als de woensdagavond niet uitkomt, kun je ook op dinsdagavond in Overasselt meedoen aan de lessen.

Lessen op eigen niveau:
Omdat we er naar streven dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan lessen, werken we met niveaugroepen. De niveaugroepen van de eerste cyclus waren als volgt:
17.30 uur tot 18.30 uur Jeugdles
19.00 uur tot 20.00 uur Niveau 1
20.00 uur tot 21.00 uur Niveau 2
21.00 uur tot 22.00 uur Niveau 3
Omdat het als positief is ervaren dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan lessen, gaan we hier itijdens de najaarscyclus mee door.

Kosten:
De kosten van de eerste cyclus waren €111,50 voor 18 lessen. We streven ernaar dat de kosten per les in het najaar ongeveer hetzelfde zijn, maar dat is afhankelijk van het aantal deelnemers. Als je inschrijft neem je deel aan de gehele cyclus. Je kunt niet voor losse lessen betalen.

Aanmelden uiterlijk 26 augustus
Heb je interesse om deel te nemen aan de najaarscyclus? Meld je dan uiterlijk 26 augustus aan. Zo hebben wij genoeg tijd voor het indelen van de groepen en kunnen we jullie hier tijdig over informeren. Als je al aan de eerste cyclus hebt deelgenomen hoef je niet nogmaals je persoonsgegevens te sturen. Stuur dan wel even een mail naar tennisles@heumensetennisclub.nk Als je voor de eerste keer wil deelnemen, stuur dan a.u.b. de volgende persoonsgegevens naar tennis@heumensetennisclub.nl:
* voor- en achternaam
* telefoonnummer
* op welke dag wil je lessen (woensdag in Heumen of dinsdag in Overasselt)
* wat is je huidige niveau
Wil je de kosten voor de lessen in één of twee termijnen betalen?

Vragen?
Heb je nog vragen, stel ze dan gerust door een e-mail te sturen of naar Youri te bellen: 06-52004488

Met sportieve groet,