Opbrengst sponsoractie Theo Cornelissen Tweewielers

Datum: 15-01-2019 19:58:50

Tweewielers Theo Cornelissen heeft in 2009 een sponsoractie in het leven geroepen voor alle leden van onze vereniging. Van elk bedrag, dat een lid van de  Heumense Tennis Club in hun fietsenwinkel besteedt, dit mag zijn een fiets, fietsonderdelen, accessoires, reparaties etc., wordt 4% aan de Heumense Tennis Club gedoneerd.

Dit geldt voor alle aankopen met één uitzondering; bij aankoop van een fiets kan men kiezen uit een servicepakket (zie onderstaande folder). Kiest men voor de optie "opstappakket" dan ontvangt HTC geen percentage. Indien echter wordt gekozen voor de opties "op maat pakket" of "op en top pakket" dan ontvangt de vereniging wel 4% van het aankoopbedrag.
Denk er wel aan om aan te geven dat je van HTC bent, en om de kassabon in de winkel in de speciaal hiervoor bestemde bus te deponeren!
In januari 2019 is de bus wederom in het bijzijn van de sponsorcommissie geopend en de bonnen zijn geteld. Er is door onze leden weer voor een mooi bedrag besteed bij Tweewielers Theo Cornelissen, hetgeen geresulteerd heeft in een sponsorbijdrage van € 117,00.

Tjarda en Tonnie, en natuurlijk ook Theo en Ida, namens alle leden van de Heumense Tennis Club: ontzettend  bedankt voor jullie donatie, dit is een zeer welkom bedrag voor onze vereniging! En natuurlijk ook alle leden, die hun aankopen gedaan hebben, hartelijk dank voor jullie bijdrage!

De Sponsorcommissie.