Heumense Dubbel Kampioenschappen 55+

Datum: 20-05-2019 10:11:27

Het gezellige HDK55+ Dubbeltoernooi komt er weer aan. Wij nodigen U van harte uit in te schrijven voor dit toernooi.
Het gaat om een gezamenlijk toernooi van de tennisclubs in onze gemeente voor leden die in 2019 55 jaar of ouder zijn. Toernooi data zijn maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

We spelen:
op maandag bij Union Lawn Tennis.
Op dinsdag bij LTVO.
Op woensdag bij Union Lawn Tennis.
Op donderdag bij Tennisvereniging Malden.
De finales zijn op vrijdag (start om 9.00 uur) bij de Heumense Tennisclub H.T.C., waar het toernooi vanaf 13.00 uur wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Deze is inbegrepen in het inschrijfgeld.

U kunt inschrijven voor 1 of voor 2 speelcategorieën: heren- dan wel damesdubbel 6, 7 of 8 en/of gemengd dubbel 6, 7 of 8. Het inschrijfgeld bedraagt per persoon € 10,- voor 1 categorie en € 15 bij inschrijving voor 2 categorieën.
Voor verdere details zie het wedstrijdreglement op de website van het toernooi. De inschrijving verloopt via de internet site www. toernooi.nl.

Je kunt je
via deze link inschrijven.