Ouder/kind toernooi 2021

Datum: 2021-07-12 20:14:14

De laatste maanden hebben we er best veel jeugdleden bij gekregen, dus na vele jaren konden we op zaterdag 10 juli weer eens een jeugdactiviteit organiseren!

We zijn er als bestuur erg blij mee dat we weer jeugdleden hebben, omdat we het belangrijk vinden om de jeugd te laten bewegen en plezier te laten hebben met sporten. En dan helemaal als ze dat doen door te tennissen!

Naast de tennislessen voor de jeugd willen we de jeugdleden ook diverse jeugdactiviteiten aan gaan bieden. Afgelopen zaterdag is daar de kick off van geweest. Het ouder/ begeleider – kind toernooi was een groot succes! Van de 15 jeugdleden deden er 11 mee + een ouder/ begeleider.

Alle kinderen hebben drie potjes gespeeld van 15 minuten. Waarbij plezier hebben voorop stond. En dat hebben ze gehad. Iedereen heeft het enorm naar zijn of haar zin gehad. De ouders/ begeleiders vonden het leuk om samen te sporten met de kinderen. En de kinderen vonden het leuk om tips te geven aan hun ouder/ begeleider ;-)

Namens het bestuur willen we iedereen bedanken die ondersteund heeft tijdens de voorbereidingen en het uitvoeren van deze activiteit!

Met sportieve groet,